Summer Vibes
REVOLUCE V JÍDLE PODLE JAMIEHO OLIVERA
JAMIE OLIVER NENÍ JEN AUTOR KUCHAŘEK A POŘADŮ O VAŘENÍ. SPOUSTU ČASU VĚNUJE TAKÉ TOMU, ABY VEŘEJNOST I KUCHAŘE VEDL KE KVALITNÍMU STRAVOVÁNÍ. Byl například jeden z prvních kuchařů, kteří se začali zajít o jídlo ve školách. „Vím, že to je jedna z hlavních příčin dětské obezity,“ říká. Jamie tvrdí, že za nadváhou dětí a teenagerů stojí … Pokračovat
Sponzorováno
PIVO není JEN LEŽÁK
Přečtěte si rozhovor s obchodním sládkem národního pivovaru Budějovický Budvar Alešem Dvořákem. Rostoucí popularita minipivovarů je trendem posledních let. Kde se tento fenomén vlastně vzal? Fenomén minipivovarů přišel ze Spojených států. V 80. letech byl americký trh zaplaven pivem, které chutnalo všechno stejně. Nadšenci si proto začali vařit pivo doma, třeba v garáži, i když to tehdy … Pokračovat