Home » Gastronomie » Rizoto ze zbylé kuřecí pečeně podle Kitchenette
dieta

Rizoto ze zbylé kuřecí pečeně podle Kitchenette

Ingredience:

  • 200 – 400 g masa z pečeného kuřete

  • 400 g rýže na rizoto jako je arborio, carnaroli

  • 1 šalotka

  • 1 – 2 stroužky česneku

  • 2 lžíce olivového oleje nebo třeba ghí

  • 1 litr vývaru z výpeku a zbytků po pečeni (recept v postupu)

  • 125 g čerstvého mladého špenátu

  • nebo 2 velké hrsti hrášku

  • nebo 1/2 brokolice rozdělená na růžičky nebo kombinace

  • (1 – 2 dcl bílého vína)

  • (čerstvé bylinky)

  • 130 g parmezánu plus na servírování

  • mořská sůl

  • čerstvě mletý pepř

Next article