Home » Gastronomie » Tři letní recepty od šéfkuchaře Marka Raditsche
dieta

Tři letní recepty od šéfkuchaře Marka Raditsche

Marek Raditsch zahájil svou úspěšnou kariéru v oboru již v roce 1992, kdy získal třetí místo na olympiádě mladých kulinářů v Německu. Poté, co v roce 1993 ukončil studia hotelového managementu, začal Marek Raditsch získávat odborné zkušenosti jako sous chef v mezinárodní restauraci Brasserie Mozart v Obecním domě. Poté povýšil na pozici šéfa kuchařů v restauraci Segafredo (italská kuchyně), v roce 1996 vedl kuchyni restaurace Barock (asijské pokrmy) a restaurace Pravda (mezinárodní kuchyně). Od roku 2000 je Marek Raditsch executive chef celé skupiny Kampa Group a jeho tým sestává z více než stovky kuchařů.

Marek Raditsch sesbíral bohaté mezinárodní zkušenosti při spolupráci s mnoha špičkovými talenty za zahraničí, mimo jiné v kodaňských restauracích Kong Hans Kaelder a Era Ora – obě mají jednu hvězdičku od Michelina – a v norských restauracích Feinschmecker (jedna hvězdička od Michelina) a Bagatelle, které Michelin přisoudil hvězdičky dvě.

Marek Raditsch měl při práci pro skupinu Kampa Group také příležitost obsluhovat některé světoznámé hosty, například norského krále Haralda a královnu Sonju, monackého prince Alberta a princeznu Caroline, manžele Clintonovy, Micka Jaggera při oslavě jeho šedesátin, Robbieho Williamse, Seana Conneryho, Bruce Willise, Brada Pitta, Angelinu Jolie a mnoho dalších.

Next article